Utdanningsvalg – En jungel av tilbud

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Utdanningsvalg - En jungel av tilbud

 

Er du ung og står ovenfor et utdanningsvalg? Det har aldri vært flere muligheter når det kommer til utdanning og det kan føles vanskelig å treffe det riktige valget. Hos Smart Karriere er målet å kunne finne frem konkrete utdanningsvalg og jobbmuligheter som passer akkurat din personlighet, dine interesser, evner og verdier. Målet er at du starter på en karriere som du vil trives i.

 

Kartlegg dine utdanningsvalg

Vår karriereveiledning for ungdom går over to møter og består blant annet av en grundig kartlegging av din bakgrunn, personlighet osv., slik at vi får laget en profil av deg. Deretter vil vår veileder lage en skriftlig analyse som så brukes til å finne konkrete utdanningsvalg. Du vil også få brosjyremateriell som stemmer med de aktuelle valgene. Dette er av erfaring en svært lærerik prosess i seg selv. Det er mange som finner ut at de har gått uvitende i årevis om at det finnes utdanningsvalg som passer sin egen kompetanse og personlighet.

 

Dersom du kun ønsker en enkelt veiledningstime, kan vi også tilby dette, men da uten den grundige kartleggingen. Her kan du stille spørsmål om jobb og utdannelse.

 

Karriereveiledning for voksne – Nye utdanningsvalg

Dersom du er voksen og føler at du har havnet på feil hylle i arbeidslivet, kan Smart Karriere hjelpe deg med et skreddersydd program. Her hjelper vi til med å finne riktige arbeidsområder som passer dine evner og interesser. Våre veiledere kjennetegnes av stor grad av empati, åpenhet og profesjonalitet. Med mange års erfaring har vi gode forutsetninger for å vekke ditt yrkesliv til live igjen.

 

Litt om hvem vi er:

Smart Karriere / Emmali & Ekker er Norges største leverandør av privat studie- og karriereveiledning, og anses som pionerene i bransjen. I over 20 år har vi hjulpet mennesker i alle aldersgrupper med deres utdanningsvalg. Alle våre veiledere bærer vårt varemerke som empatiske, åpne, tillitsskapende og profesjonelle. Vi anser disse som viktige kvaliteter for å lykkes med å hjelpe deg på veien med å gjøre det rette utdanningsvalget, sammen med deg.

 

Trenger du hjelp med utdanningsvalg er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Be om konsultasjon

Dette sier våre kunder om oss etter å ha benyttet seg å vår studieveiledning:

”Få bekreftet egne tanker og se nye sider ved meg selv. Det var en positiv opplevelse.”

”Systematisk kartlegging som satte fokus på sider av meg selv som jeg ikke hadde forbundet med yrkesvalg.”

”Viktig for meg å ha en nøytral person å snakke med i den endringsprosessen jeg var inne i.”

”Jeg fikk vite om muligheter jeg ikke hadde tenkt på.”

”Veiledningsopplegget ga meg motivasjon til å starte studier.”

”Likte de varierte test-oppgavene som dekket ulike sider ved min person.”

”Jeg synes at både opplegget og oppfølgingen var meget bra.”

”Det var godt å bli møtt som et helt menneske, nøkkelen for meg lå i det. Først da var jeg åpen til å fortelle og lytte.»

”Jeg følte at veilederen trodde på meg, følte at hun så muligheter som ikke jeg hadde sett.”

”Studie veiledning med personlig og kunnskapsbasert tilbakemelding.”

”Følte meg tatt 100 % på alvor både i det som er positive sider og i de sidene som avdekket savn, mangler og hull. Følte meg alltid trygg.”