Silje B. Solli

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Silje B. Solli

Kontaktperson Asker og Bærum:

Silje Bergitte Solli
Telefon: 930 27 847

Besøksadresse:
Engervannsveien 39
1337 Sandvika

Asker og Bærum - Silje B. Solli

Silje er partner i Smart studie-og karrierevalg. I dag veileder hun hovedsakelig ungdom innen tjenesten Ungdom & Mestring. Hun er utdannet Cand.ed, profesjonsutdanning i pedagogikk, har videreutdanning i karriereveiledning, samt er på vei til å fullføre master i Familieterapi og systemisk praksis ved VID vitenskapelige høyskole.

Silje har lang erfaring med studie- og karriereveiledning. Hun har jobbet i Smart studie- og karrierevalg siden 2012, og har før dette hatt ulike jobber der karriereveiledning, mestring og valg har vært i fokus. Hun har hatt prosjektansvar for utvikling og gjennomføring av kurs innen temaer som jobbsøk, motivasjon og mestring.

I tillegg har hun erfaring fra videregående skole som karriereveileder og miljøarbeider. Silje er spesielt opptatt av unges hverdag og det å finne gode mestringsarenaer. Som veileder er hun varm, oppmerksom og genuint tilstede der du er.

Deler av Siljes inntekt fra Smart studie- og karrierevalg går uavkortet til SWY Open School for barn i New Delhis slumområde.