Silje B. Solli

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Silje B. Solli

Kontaktperson Asker og Bærum:

Silje Bergitte Solli
Telefon: 930 27 847
silje.solli@studieogkarrierevalg.no

Besøksadresse:
Engervannsveien 39
1337 Sandvika

Asker og Bærum - Silje B. Solli

Silje er partner og karriereveileder i Studie- og Karrierevalg, samt ansvarlig karriereveileder for Asker- og Bærums kontoret. Her veileder hun ungdom og voksne. Hun har profesjonsutdanning i Pedagogikk, cand.ed, med tilleggsutdanning innen karriereveiledning og coaching fra NTNU og BI.

 

Silje har mange års erfaring med karriereveiledning, coaching og livsveiledning, samt kartlegging og rekruttering av både ungdom og voksne med fokus på studier, jobb og karriere i sin helhet. Hun har hatt prosjektansvar for utvikling og gjennomføring av kurs innenfor temaer som jobbsøk, motivasjon og mestring.

 

Hun har erfaring med studie- og karriereveiledning fra videregående skole, og er i tillegg spesielt opptatt av barn og unges muligheter til utdanning. Hun har blant annet engasjert seg i en skole for barn og ungdom i en av Delhis store slumområder. Her bidrar hun med innsamling og fadderprosjekter.

 

Som veileder er Silje genuint engasjert, positiv og nysgjerrig.