Har du tenkt på utdanning etter videregående?

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Utdanning etter videregående?

 

Før man vet ordet av det har man fullført videregående skole. De fleste finner ut at man fortsatt ikke vet hva man ønsker å bli. For mange oppleves dette skremmende.

 

Mange har et inntrykk dannet fra tidlig barneskole om at man er voksen når man fullfører videregående skole. Sannheten er mange føler seg enda mer rådville. Valget man skal ta for utdanning etter videregående føles langt tyngre, og ikke minst viktigere.

 

Utdanning etter videregående – det er nå valget skal tas

I denne fasen gjelder det å treffe tidligst mulig, samtidig å ikke la seg stresse dersom man skulle bomme i sine valg. Mulighetene er mange, og i ung alder har man knapt rukket å orientere seg om hvem man selv er, før man plutselig skal gjøre et valg.

 

For deg som synes det er vanskelig å velge utdanning etter videregående, kan vi bistå deg med et profesjonelt og effektivt veiledningsprogram:

  • Kartlegging av din bakgrunn, personlighet, interesser, verdier og evner.
  • Skriftlig rapport med analyse av din profil
  • Konkrete forslag til utdanning og brosjyremateriell som matcher de valgene som er relevante.
  • Informasjonsmateriell om skoler og utdanninger.

 

Vår studieveiledning går over to møter.

Ta gjerne kontakt med oss. Vår lange erfaring gjør at vi har opplevd de fleste problemstillinger. Du kan med trygghet stole på våre studieveiledere.

Be om konsultasjon