Hva skal jeg bli?

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Hva skal jeg bli?

 

Tenker du også på spørsmålet “hva skal jeg bli”? I dagens verden er mulighetene uendelige. Det finnes spesialskoler, universiteter, høyskoler, fagskoler, yrkesskoler, skoler i utlandet osv. For mange unge er det vanskelig å skulle ta et valg så tidlig, og derfor vil vi hjelpe deg til å svare på ditt spørsmål.

 

Før du spør oss “Hva skal jeg bli?” vil vi utføre en grundig kartlegging av din bakgrunn, personlighet, interesser, verdier og evner. Etter at dette er gjort vil vår veileder lage en skriftlig rapport med en analyse av din profil, og denne vil også inneholde konkrete forslag til utdanning, samt at du vil få brosjyrer og informasjon om de aktuelle valgene som er interessante for deg.

 

Veiledningsprogrammet finner sted over to møter, i løpet av denne tiden er vårt mål å finne din egen unike kjerne til motivasjon slik at du kan starte på en utdanning og karriere som vil vare livet ut og som du trives i. Våre veiledere er profesjonelle og vi har over 20 års erfaring med utdannings- og yrkesveiledning som vil hjelpe deg med å besvare spørsmålet “Hva skal jeg bli?”.

 

Veiledning for voksne – Hva skal jeg bli?

Det heter seg at over 40 prosent av den yrkesaktive befolkningen føler at de er på feil hylle i arbeidslivet. Ønsker du å bytte jobb eller bransje? Har du drevet med idrett hele livet og skal søke jobb første gang? Våre profesjonelle veiledere vil finne frem konkrete utdanninger og jobber som passer til dine personlighet, dine interesser, evner og verdier.

 

Litt om hvem vi er:

Etter at Smart Karriere og Emmali & Ekker inngikk samarbeid, er vi Norges største leverandør av privat studieveiledning, og anses som pionerene i bransjen. I over 20 år har vi hjulpet mennesker i alle aldersgrupper med deres spørsmål om – Hva skal jeg bli?  Alle våre veiledere bærer vårt varemerke som empatiske, åpne og profesjonelle. Vi anser disse som viktige kvaliteter for å lykkes med å gjøre det rette utdanningsvalget sammen med deg. For oss er det viktig å bli bedre kjent med dine kvaliteter, interesser og egenskaper for å komme nærmere svaret på ditt spørsmål om hva du skal bli.

 

Er du en av mange som river deg i håret over spørsmålet “hva skal jeg bli?”, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Smart Karriere.

 

Etter å ha vært en anerkjent pionér i vår bransje som leverandør av studie – og karriereveilednings-tjenester, har media vært interessert i få svar på tradisjonelle problemstillinger for mennesker med spørsmålet; – Hva skal jeg bli?

 

Se våre reportasjer her

«En utdannelse er ikke nok», DN Talent:

http://www.dn.no/talent/article2461743.ece

«Utdanning stadig viktigere», e24:
http://e24.no/jobb/ledertalentene/laerer-sa-han-kunne-bli-soeppeltoemmer-naa-er-han-toppleder-i-it-gigant/22127693

«Slik finner du arbeidsgiveren som passer for deg», Karriere-TV, karrierestart.no:
http://karrierestart.no/karrierevalg/1004-hvordan-finne-riktig-arbeidsgiver

«Er du sikker på at du er i riktig jobb?», God Morgen Norge, TV2:
http://www.tv2.no/gmn/er-du-sikker-paa-at-du-er-i-riktig-jobb-3606415.html

«Slik får du jobben du ikke er kvalifisert for, Klikk.no:
http://www.klikk.no/kvinneguiden/penger/article934365.ece

Be om konsultasjon