Hva skal jeg studere?

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Hva skal jeg studere?

 

Du er ikke den første som stiller seg dette spørsmålet. For utdannelse er et av de valgene som kommer til å være med på å definere hvem du er framover. Derfor er det lurt å bruke litt ekstra tid på å nå fram til svaret. Velger du riktig studieretning gir du deg selv de beste kortene på hånden for et arbeidsliv med trivsel og stimulerende utfordringer.

 

For mange kan det være vanskelig å finne fram til styrkene sine selv og få satt ord på disse. Kjenner du styrkene dine, har du et mye bedre utgangspunkt for å velge riktig utdannelse. Vi hjelper deg med dette.

 

Vi jobber målrettet slik at du oppnår konkrete forslag til utdannelser. Hos oss jobber utdannelseseksperter med høyt utviklede sosiale ferdigheter, og vår fremgangsmåte tar utgangspunkt i deg. Alle personer har sitt eget, unike utgangspunkt, så derfor setter vi deg i sentrum for å få et solid inntrykk av deg og dine kvaliteter. På denne måten kan vi matche din personlighet, dine interesser, dine evner og dine verdier med ideelle jobbtyper og utdannelser. Les mer om studieveiledning her.

 

Vi har lang erfaring med karriereveiledning

Vi har siden vår etablering opparbeidet over 20 års erfaring innen privat studie- og karriereveiledning. Dette kommer deg til gode. Vi har utviklet en unik tilgang som resulterer i skreddersydde utdannelsesforslag. Hos oss får du med andre ord helt konkrete svar på spørsmålet: Hva skal jeg studere?

 

Vi har god dekningsgrad på Østlandet med flere kontorer. Og vi satser på å ha et landsdekkende tilbud veldig snart.

 

Sliter du med spørsmålet: Hva skal jeg studere? Kontakt oss i dag for en hyggelig prat om studieveiledning her hos oss.

Be om konsultasjon