Hva skal jeg utdanne meg til?

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Hva skal jeg utdanne meg til?

 

Valg av utdannelse er kanskje det viktigste spørsmålet du kommer til å måtte forholde deg til som ung. Vi har lang erfaring i å tilrettelegge det best mulige utgangspunktet for å foreta nettopp dette valget. Vårt unike konsept har hjulpet mange unge mennesker i gang med det som viste seg å være drømmestudiet. Er det din tur neste gang?

 

Velger du riktig, har du optimale muligheter for å en karriere med spennende utfordringer og mye trivsel – og dermed høy livskvalitet.

 

Menneskekjennere med lang erfaring

Med over 20 års erfaring på området har vi posisjonert oss som en toneangivende aktør innenfor privat studie- og karriereveiledning. Våre utdannelsesspesialister er gode menneskekjennere som effektivt klarer å identifisere dine styrker.

 

Når vi utfører veiledning tar vi alltid utgangspunkt i dine forutsetninger. Vi har nemlig utviklet et unikt konsept, som ikke bare avklarer dine kvaliteter, men også matcher din personlighet, dine interesser, evner og verdier med helt konkrete utdannelser. Med andre ord oppnår du de beste kortene på hånden, når du ønsker å finne svaret på: Hva skal jeg utdanne meg til?

 

Kontorer i flere distrikt

Vi har høy dekningsgrad på Østlandet takket være våre mange lokale kontorer. Det er alltid kort vei til det nærmeste kontoret der våre spesialister sitter klar til å gi deg markedets beste veiledning.

 

Ønsker du et kompetent og konkret svar på spørsmålet: Hva skal jeg utdanne meg til? Ta kontakt i dag på enten mail eller telefon, og hør om alle mulighetene. Vi ser fram til å bringe deg på riktig utdannelsesspor.

Be om konsultasjon