Hvilken utdanning skal jeg velge?

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Hvilken utdanning skal jeg velge?

 

Dette spørsmålet er et av de mest stilte spørsmålene blant de yngre. Og svaret på dette spørsmålet er svært individuelt. Man kan ikke lenger sniktitte på hva sidemann svarer, du tjener lite på å forsøke å lure deg selv.

 

Vår oppgave i Smart Karriere er å hjelpe deg som er usikker på hvilken utdanning du skal velge til å bli bedre kjent med hvilken mennesketype du er, hvilke ferdigheter du innehar, og hvilke ting du kan trene mer på. På den måten blir du mer bevisst på deg selv.

 

Bare dette øker forutsetningen til å velge riktig studie. Det er ingen garantier når utdanning er svært individuelt, men for mange er dette til stor hjelp.

 

Innhold i vårt veiledningsprogram:

  • Kartlegging av din bakgrunn, personlighet, interesser, verdier og evner.
  • Skriftlig rapport med analyse av din profil
  • Konkrete forslag til utdanning og brosjyremateriell som matcher de valgene som er relevante.
  • Informasjonsmateriell om skoler og utdanninger.

 

Vår studieveiledning går over to møter.

Hos oss vil du alltid komme i kontakt med empatiske og profesjonelle studieveiledere. Alle våre veiledere har en stor pasjon for å hjelpe deg med å bli bedre kjent med dine kvaliteter og hvordan du får benyttet de best mulig.

Dersom du ønsker å få økt klarhet i hvilken utdanning du skal velge, anbefaler vi deg at du tar kontakt for en uforpliktende samtale.

Be om konsultasjon