Hvilket studie skal jeg velge?

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Hvilket studie skal jeg velge?

 

Mange syns det er vanskelig å velge det riktige studiet. Og ikke uten grunn. Faktisk er studievalget et av livets mest krevende og viktige valg. Med så mye informasjon tilgjengelig blir det vanskelig å komme i dybden på alt. Med vår kompetente hjelp kan du få svaret på spørsmålet: Hvordan velge studier som passer for meg?

 

Hvilket studie skal jeg velge når markedet kan forandre seg?

Mange er opptatt av å velge en yrkessektor som er trygg. Vi mener trygghet er et viktig og ikke minst naturlig nøkkelord for unge mennesker som skal velge studie, men det er fort gjort at det blir enda vanskeligere å velge, for hvem kan egentlig se inn i fremtiden? For oss i Smart Karriere er dette et spørsmål som dukker opp i neste steg. Først må man vite hvor man har sin pasjon.

 

Studieveiledning over to møter

Vi tilbyr effektiv studieveiledning, som tar utgangspunkt i deg og dine unike forutsetninger. Prosessen foregår over to møter. Utgangspunktet for å finne fram til konkrete utdannelser er en omfattende kartlegging av din personlighet, bakgrunn, interesser, evner og verdier. Vi kan etterfølgende matche profilen din med ideelle utdannelser. Slik oppnår du de beste mulighetene for et langt arbeidsliv med mye trivsel og de riktige utfordringene. Vi tilbyr også enkel veiledningstime uten test og kartlegging.

 

Vi råder over erfarne menneskekjennere

Smart Karriere er en utdannelsesspesialist med over 20 års erfaring på området, og opp gjennom tiden har vi bidratt til at mange har funnet fram til drømmestudiet sitt. Felles for alle våre veiledere er stor grad av empati, åpenhet, profesjonalisme og tillitsskapende evner. Dette sikrer oss et kvalifisert inntrykk av dine styrker, slik at vi lettere kan matche din profil med en utdannelse. Vi har naturligvis også et bredt og oppdatert overblikk over alle utdannelsesmulighetene og innehar informasjonsmateriell om en lang rekke ulike utdannelser og utdannelsesinstitusjoner.

 

Hvilket studie skal jeg velge? Ingen grunn til å slite med spørsmålet på egen hånd. Ta kontakt i dag på mail eller telefon, og hør om alle mulighetene. Vi gleder oss til å finne studier som kan passe for deg.

 

Bli bedre kjent med våre kjerneverdier og tanker for deg som ikke vet hvilket studie du skal velge ved å se våre intervjuer i media

 

«Usikker på hva du skal studere?» God Morgen Norge, TV2:
http://www.tv2.no/gmn/usikker-paa-hva-du-skal-studere-3468494.html

«Utdanning stadig viktigere», e24:
http://e24.no/jobb/ledertalentene/laerer-sa-han-kunne-bli-soeppeltoemmer-naa-er-han-toppleder-i-it-gigant/22127693

«Valg av videregående skole», NRK.no:
http://www.nrk.no/livsstil/trosset-mamma-da-hun-valgte-1.12213994

«Hvordan finner man frem til rett studievalg?» Studentum.no:
http://www.studentum.no/Hvordan_finner_man_frem_til_rett_studievalg__d9078.html

«Flere kjøper studietips», DN Talent:
http://www.dn.no/talent/2014/04/03/Utdannelse/flere-kjper-studietips

«Når barna skal velge utdanning», Tara:
http://tara.no/article/170857-nar-barna-skal-velge-yrke

Be om konsultasjon