Jeg vet ikke hva jeg skal studere

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Jeg vet ikke hva jeg skal studere

 

“Det er så mange muligheter. Jeg vet ikke hva jeg skal studere”. Dette hører vi ofte fra ungdom når de kommer til oss første gangen. Det er virkelig mange muligheter og mange unge føler at de ikke er klare til å ta et så stort valg på dette tidspunktet. Alle har sin egen unike kjerne til motivasjon, og denne vil vi bruke til å finne konkrete utdanningstilbud og jobbmuligheter.

 

Så dersom du er en av de som svarer “jeg vet ikke hva jeg skal studere” på spørsmål om utdanning, vil vi veldig gjerne hjelpe deg. I vårt veiledningsprogram for ungdom vil vi gjennomføre en bred kartlegging av din personlighet, bakgrunn, interesser, verdier og evner. Ut fra dette materialet vil en profesjonell veileder lage en rapport med en analyse av din profil. Du vil også få konkrete forslag til utdanninger som kan passe deg, samt brosjyrer og infomateriell om de aktuelle skolene.

 

Veiledningen finner sted over to møter og etter dette håper vi at du har fått en klarere tanke om hva du ønsker å bruke framtiden til. Er du lei av å si “Jeg vet ikke hva jeg skal studere”, ønsker vi deg velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

 

Skreddersydd veiledning

I tillegg til veiledning for unge, tilbyr vi også et skreddersydd program for deg som er skolelei og som har droppet ut av skolen eller er i ferd med å gjøre dette. Dette er et selvledelsesprogram med identitetstrening og sertifiserte ledere.

 

Sier du “Jeg vet ikke hva jeg skal studere” vil vi gjerne ønske deg velkommen til Smart Karriere.

Be om konsultasjon