På tide med utdanningstest?

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

På tide med utdanningstest?

 

Formålet med en utdanningstest er å danne et tydelig og klart bilde over dine egenskaper, stryker og kvaliteter som person, for deretter å trekke paralleller til hvilket studie som egner seg best for dine kvalifikasjoner. Bare det å vite dette hjelper godt på vei til å finne drømmestudiet. Men dette er ofte enklere sagt enn gjort. Noe som ofte medføre til negative konsekvenser, studiemessig.

 

Man kan alltids snu og velge et nytt studie, men dette koster ofte mye penger, samtidig som man helst vil slippe å studere i all evighet. For å finne rett studie konstruktivt er vår Utdanning-test noe vi har som fast prosedyre for vårt veiledningsprogram.

 

Hvordan fungerer Smart Karrieres Utdanning-test?

Vi er svært opptatt av deg som student samt personligheten din. Disse to faktorene avslører mye om hvem du er. Av og til må man stille de rette spørsmålene, og disse spørsmålene er vi i Smart Karriere veldig flinke til å stille.

 

Ved hjelp av personlighetstester, analyser og rapporter, vil vår Utdanning-test gi resultater som gjør prosessen enklere for deg som undrer over hva du skal bli.

 

Dette er inkludert i vår Utdanning- test:

  • Kartlegging av din bakgrunn, personlighet, interesser, verdier og evner.
  • Skriftlig rapport med analyse av din profil
  • Konkrete forslag til utdanning og brosjyremateriell som matcher de valgene som er relevante.
  • Informasjonsmateriell om skoler og utdanninger.

 

Veiledning med studieveileder går over to møter.

Hos oss vil du alltid komme i kontakt med empatiske og profesjonelle studieveiledere. Alle våre veiledere har en stor pasjon for å hjelpe deg med å bli bedre kjent med dine kvaliteter og hvordan du får benyttet de best mulig. Vi har i over 20 år bistått mennesker i alle aldre med å finne korrekt studie og arbeid. Og har hatt et høyt fokus på en rekke grundige utdanningstester.

 

Etter at Emmali Ekker og Smart Karriere inngikk samarbeid, kan vi med stolthet si at vi er Norges største leverandør av studie- og karriereveiledningstjenester, og vi er alltid behjelpelig i forhold til dine problemstillinger.

 

Be om konsultasjon