Rådgiver i utdanning

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Rådgiver i utdanning

 

Velger du Smart Karriere som rådgiver i utdanning vil vi hjelpe deg til å finne fram til din egen unike kjerne til motivasjon. Vårt veiledningsprogram for ungdom går over to møter der vi først vil foreta en grundig kartlegging av din personlige bakgrunn, personlighet, interesser, verdier og evner. Neste skritt mot riktig utdanning består av at din rådgiver lager en skriftlig analyse av kartleggingen, en såkalt profil.

 

Heretter vil du få konkrete forslag på valgmuligheter, samt at du får brosjyremateriell og informasjon om de valgene som er relevante for deg. Ønsker du bare en enkelt veiledningstime, tilbyr vi også dette, men uten den brede kartleggingen som for mange blir det avgjørende når man skal ta stilling til framtid og utdannelse.

 

Det har aldri vært flere tilbud for unge som ønsker en utdanning, og uten en rådgiver kan det være vanskelig å finne ut hva man liker, hva man er flink til og hva ens personlige kvaliteter er. På denne måten øker vi mulighetene for at du starter på en karriere du vil trives i.

 

Karriereveiledning

Er du voksen og har havnet på feil hylle i arbeidslivet, kan vår rådgiver hjelpe deg med utdanning og karriereveiledning. Vi har også program for deg som har drevet med idrett hele livet, og nå behøver å finne en ny karriere. Dersom du er ung og lei av skolen har vi et skreddersydd program som heter FROG online identity. Dette er et selvledelsesprogram med identitetstrening for ungdom som er lei av skole og ønsker å droppe ut.

 

Våre veiledere har lang erfaring og et bredt kontaktnett i mange forskjellige bransjer. I dag dekker vi store deler av landet, og er i ferd med å bli landsdekkende

Be om konsultasjon