Skolelei? Det finnes en løsning

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Skolelei? Det finnes en løsning

 

Mange elever opplever at de blir skolelei og dropper ut av skolen fordi de ikke passer inn. Har du droppet ut av skolen eller er så skolelei at du er i ferd med å gjøre det, kan vi tilby deg et skreddersydd program som kalles FROG Online Identity.

 

Dette er et selvledelsesprogram med identitetstrening for ungdom mellom 16 og 30 år, og er skreddersydd for deg som er skolelei. Her jobber vi blant annet med visjon, identitet og motivasjon. Du vil få utfordringer som tar deg ut av den trygge sonen og gjennom gruppeoppgaver bidrar programmet til å gi deg et helt nytt nettverk med venner.

 

Veilederne på dette programmet er sertifiserte og du vil gå gjennom en gruppebasert trening med fem ulike moduler over 25 dager tilsammen. Dette vil du gjøre sammen med inntil 12 andre og to veiledere. Programmet for deg som er skolelei er utviklet av Ingeborg Lykseth som samarbeider med Ferds Sosiale Entreprenører.

 

Karriereveiledning med kvalitet

Har du havnet feil sted i yrkeslivet, kan vi hjelpe deg med å finne en ny karriere. Over 40 prosent av befolkningen skulle gjerne hatt en annen jobb, og nettopp dette ønsker våre veiledere bidra til å endre. Her vil du få konkrete innspill på arbeidsområder og verdifulle råd med hensyn til søknader, CV’er og intervjuer.

 

Smart Karriere samarbeider tett med Emmali & Ekker, og sammen er vi landets største leverandør av privat studie- og yrkesveiledning. Vi dekker i dag store deler av Øst- og Sørlandet, men er i ferd med å ekspandere til å bli landsdekkende.

 

Er du skolelei og vil gjøre noe med det, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Smart Karriere.

Be om konsultasjon