Spesialist på omskolering og utdanning

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Spesialist på omskolering og utdanning

 

Smart Karriere er din trygge samarbeidspartner når du trenger en veletablert spesialist på omskolering og utdanning. Mange opplever frustrasjon og mangel på motivasjon i løpet av yrkeslivet. Statistikken taler for seg selv. Faktisk sier 40 % av den voksne befolkningen at de ikke er på rett hylle i arbeidslivet. Dette tallet trenger ikke være så høyt, og derfor har vi spesialisert oss på å tilby kvalifisert veiledning i forbindelse med omskolering og utdanning. Vår motivasjon ligger i hjelpe deg til å finne den riktige veien for deg videre.

 

Oppdag nye muligheter

Føler du deg som en del av den ovennevnte statistikken kan vi hjelpe deg. Vårt utgangspunkt er en grundig kartlegging av deg, blant andet i forhold til utdanning, arbeidspraksis, personlighetstrekk, interesser, verdier, ønsker og visjoner. På denne måten kan vi danne oss et rettvisende inntrykk av deg som person, og dette gjør det enklere å matche deg med konkrete jobbtyper, bransjer og etterutdannelser. Her kan du kan lese mer om detaljene i vårt tilbud innen karriereveiledning.

 

Besøk oss flere steder i landet

Vi dekker store deler av Øst- og Sørlandet – og regner med å ha et landsdekkende tilbud meget snart. I øyeblikket har vi kontorer i Oslo, Asker og Bærum, Bergen, Follo, Østfold, Vest-Agder, Buskerud og Telemark. Vi har over 20 års erfaring innen privat studie- og karriereveiledning, og vi er derfor det trygge valget når du ønsker inspirasjon i forhold til jobb og utdanning.

 

Har du spørsmål vedrørende omskolering og utdanning?

Be om konsultasjon