Utdanning i utlandet – Hva velger jeg?

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Utdanning i utlandet - Hva velger jeg?

 

Dersom du vet du ønsker å studere i utlandet, men aner ikke hva, Kan vi i Smart Karriere forsikre deg om at det er mange som spør om nettopp det samme. I dag er man så heldig at man kan velge og vrake i utdanningstilbud, man blir i dag gitt like forutsetninger for å kunne bli det man selv ønsker. Men alle valgmulighetene medfører utvilsomt at det blir vanskeligere for deg å gjøre kun ett valg.

 

Gjør valget enklere med utdanning i utlandet, i samarbeid med studierådgiver 

Du kan bli mer bevisst på hvem du er som person, og samtidig finne dine kjerneverdier. På den måten vil du kunne kartlegge hvilke studier som kan passe deg bedre enn andre. Når man skal tilrettelegge utdanning i utlandet er det viktig at man har fokuset rettet mot studiene fremfor at man skal til utlandet. På den måten dempe ferie-moduset man ofte får når man reiser. Kommer man på etterskudd de første månedene blir studiet langt tøffere i seg selv.

 

Vi vil hjelpe deg med å bli bedre kjent med dine styrker og svakheter, og strukturere de slik at du enklere kan finne rett utdanning i utlandet. Hos oss vil du alltid komme i kontakt med empatiske og profesjonelle studieveiledere. Alle våre veiledere har en stor pasjon for å hjelpe deg med å bli bedre kjent med dine kvaliteter og hvordan du får benyttet de best mulig.

 

Når du besøker oss vil du gjennomgå et omfattende, men effektivt veiledningsprogram:

  • Kartlegging av din bakgrunn, personlighet, interesser, verdier og evner.
  • Skriftlig rapport med analyse av din profil
  • Konkrete forslag til utdanning og brosjyremateriell som matcher de valgene som er relevante.
  • Informasjonsmateriell om skoler og utdanninger.

 

Kontakt oss nå dersom du ønsker å velge utdanning i utlandet, men usikker på hva.

Be om konsultasjon