Valg av utdanning – Viktig, men vanskelig

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Valg av utdanning - Viktig, men vanskelig

 

Vi i Smart Karriere vet at det hvert eneste år er mange unge mennesker som sliter med sitt valg av utdanning. Noen vegrer seg for å søke, mens andre har allerede søkt, men funnet ut at det ble feil. Det er for begge grupper viktig å ha i bakhodet at dette valget er noe av det vanskeliget valget man står overfor gjennom et helt liv.

 

Bare tanken på at valget man gjør som ung vil påvirke fremtiden er naturlig nok skremmende når man går fra de trygge omgivelsene som barn, til en ny voksen- verden som må formes slev.

 

Økningen i studietilbud gjør valg av utdanning vanskeligere

Vår oppgave de siste 20 årene har vært å hjelpe unge mennesker med å forme sin voksne verden ved å velge rett utdanning. Vi har sett den store økningen i valg av utdanning. Noe vi mener er positivt, men vi forstår også at konsekvensen blir enda vanskeligere valg for deg som er ung og står på bar bakke.

 

For deg som ønsker profesjonell bistand for å kartlegge hvilke muligheter du har kan vi hjelpe deg med et profesjonelt veiledningsprogram:

  • Kartlegging av din bakgrunn, personlighet, interesser, verdier og evner.
  • Skriftlig rapport med analyse av din profil
  • Konkrete forslag til utdanning og brosjyremateriell som matcher de valgene som er relevante.
  • Informasjonsmateriell om skoler og utdanninger.

 

Vår studieveiledning går over to møter.

Hos oss vil du alltid komme i kontakt med empatiske og profesjonelle studieveiledere. Alle våre veiledere har en stor pasjon for å hjelpe deg med å bli bedre kjent med dine kvaliteter og hvordan du får benyttet de best mulig.

 

Kontakt oss for mer informasjon eller om du ønsker en uforpliktende prat!

Be om konsultasjon