Vet ikke hva jeg vil

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Jeg vet ikke hva jeg vil

 

Du er ikke alene om å ikke vite hva du vil bli. Dette er kjernen i hvorfor det er vanskelig å velge rett studie. Hadde man bare visst hva man ville bli, så kunne man ha strukket seg etter et konkrete mål.

 

For mange blir det demotiverende å ikke finne de rette målene man ønsker studie- og karrieremessig. Når man i tillegg har forsøkt noen ganger uten hell kan det kjennes svært nyttesløst når det eneste man vet er; – at jeg ikke vet hva jeg vil.

 

Dersom du ønsker mindre usikkerhet og samtidig bli mer bevisst på hvem du er, kan du med trygghet ta kontakt med oss i Smart Karriere. Hvert eneste år siden 90-tallet har vi hjulpet unge mennesker i samme situasjon som du befinner deg i nå.

 

Hos oss vil du alltid komme i kontakt med empatiske og profesjonelle studieveiledere. Alle våre veiledere har en stor pasjon for å hjelpe deg med å bli bedre kjent med dine kvaliteter og hvordan du får benyttet de best mulig.

 

Innhold i vårt veiledningsprogram:

  • Kartlegging av din bakgrunn, personlighet, interesser, verdier og evner.
  • Skriftlig rapport med analyse av din profil
  • Konkrete forslag til utdanning og brosjyremateriell som matcher de valgene som er relevante.
  • Informasjonsmateriell om skoler og utdanninger.

 

Vår studieveiledning går over to møter.

Kontakt oss nå dersom du ikke vet hva du vil. Vi ønsker å hjelpe deg!

Be om konsultasjon