Videreutdanning

Ring nå 920 79 998 eller send inn kontaktskjema nederst på siden. Gratis konsultasjon! Vi tilbyr også konsultasjon over telefon dersom du bor utenbys.

Videreutdanning

 

For deg som søker mer kunnskap og økt kompetanse innen ditt studie og yrke, kan videreutdanning være rett løsning. Mange ønsker å sikte mot samme yrke eller utdanning, men kanskje i en helt annen rolle? På den måten vil videreutdanning være svært viktig. Men heller ikke videreutdanning er nødvendigvis enkelt. For igjen må du vite nøyaktig hva du skal oppnå med videreutdanningen.

 

Vår erfaring er at de som søker videreutdanning vet at de ønsker en annen type kompetanse, men at de ikke vet helt hva. Mange bransjer har i tillegg mange ulike stillinger som krever sine utdanningsår. Vi i Smart Karriere har siden 90-tallet hjulpet mange mennesker med å definere hva de ønsker å tilegne seg av ny kunnskap. Vi er det naturlige valget for deg som ønsker å bli bedre kjent med hvilken arbeidstaker du egner deg best som.

 

For å avdekke hvilken videreutdanning som egner seg best for dine kvalifikasjoner og ønsker, benytter vi oss av et profesjonelt veiledningsprogram:

  • Kartlegging av din bakgrunn, personlighet, interesser, verdier og evner.
  • Skriftlig rapport med analyse av din profil.
  • Konkrete forslag til utdanning og brosjyremateriell som matcher de valgene som er relevante.
  • Informasjonsmateriell om skoler og utdanninger.

 

Sammen med empatiske og profesjonelle studieveiledere vil dere gjøre valgene enklere enn tidligere. Alle våre veiledere har en stor pasjon for å hjelpe deg med å bli bedre kjent med dine kvaliteter og hvordan du får benyttet de best mulig til din videreutdanning.

 

Ikke vær redd for å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale vedrørende videreutdanning. Vi har stor glede av å være til hjelp for unge mennesker som ønsker å oppnå sine yrkesmessige drømmer.

Be om konsultasjon